Neem contact op via het formulier wanneer je lid wilt worden van onze club.

Het lidmaatschap kost 135 euro per jaar. Voor dat geld kun je onbeperkt varen met clubboten op de Kralingse Plas en Rotte of deelnemen aan wedstrijden of aan onze clubtochten elders in Nederland. De bar heeft niet-commerciële tarieven.

Een volledig overzicht van alle verenigingskosten vindt je hieronder.

Lidmaatschap vanaf 16 jaar€ 135
Voltijdstudent vanaf 16 jaar€ 120
Gezinslid tot 16 jaar alleen in combintatie met een ouderlijk lid vanaf 18 jaar€ 25
Begunstiger€ 45
Contributies voor 2023 en voor voor nieuwe leden vanaf 1 juli 2022
Introductiecursus
Sleutelborg
Naheffing schoonmaak
Overige kosten

Persoonlijke kosten

Een andere kostenpost is kleding. In het begin kun je volstaan met een goedkope anorak, een waterdichte broek en een paar speciale kanoschoentjes voor totaal ongeveer 100 euro. Een zwemvest en peddel kun je pakken bij de club. Later zul je wat betere kleding moeten kopen als je op groot water wil varen. De keus is een wetsuit of een droogpak of een combinatie van die twee. Een betere anorak met capuchon met waterdichte kraag en manchetten is ook handig. Kijk naar wat anderen dragen, vraag hun advies en sla daarna je slag.